Frisörsalong Uppsala

Om BOSSES Hår och Styling

BOSSES – en trendig 120-åring

slide-2

Vi levererar kvalité i en lugn och avkopplande miljö. En av de första sakerna som möter dig som kund när du kliver in i vår frisörsalong i Uppsala är gesäll- och mästarbreven som pryder väggen. Beviset på att alla våra frisörer är utbildade och visat sin skicklighet genom att klara yrkesprov med höga krav. Våra frisörer håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och vår ambition är att vara en förebild för övriga branschen. Vilket vi också får chansen att vara varje gång någon av våra frisörer är med och tävlar om titeln “årets frisör”.  

Vanlig klippning, färgning, slingor, styling, extensions, håruppsättning eller annan behandling – när våra kunder lämnar salongen syns det att de fått hjälp av ett proffs!

Varmt välkommen till vår frisörsalong i Uppsala!

  • mastarbrev_marke@2x
  • sff-logo@2x

Vi är medlemmar i Sveriges frisörföretagare

Det betyder att vi är ett tryggt val för dig som kund och att vi arbetar för hög kvalitet i branschen. För oss som ständigt vidareutbildar oss och gärna lägger ner vår själ i det vi gör, är det viktigt att värna om yrkeskunskapen. Vi anser det självklart att din frisör ska vara utbildad, och helst även licensierad. Under 8 år (2007-2015) var vår ägare Matilda Mielind ledamot och ordförande för Sveriges frisörföretagare.

Gedigen historia

Med nästan 120 år på nacken har BOSSES som frisörsalong i Uppsala minst sagt gjort ett avtryck i Sveriges fjärde största stad. För en inbiten Uppsalabo är BOSSES ett självklart inslag i stadsbilden.

Det som från början var Bosse Barberare, grundat på 1890-talet, har med åren utvecklats till en modern frisörsalong på Fyristorg 6. Men vi har inte glömt vår anrika historia sedan barberaråren på Bredgränd. Med utsikt över Fyrisån och med Domkyrkan i ryggen är det inte särskilt svårt att känna historiens vingslag.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev