Vackra håraccessoarer

Visst är det skönt att kunna sätta upp håret med en snygg klämma när man inte hinner fixa till frisyren. ”Bad hairday`s” är ett minne blott och du behöver inte känna dig ful i håret.

Håraccessoarer 1

HårKlämma från Stella Details

En klämma eller en snodd kan rädda vilken dag som helst och få dig att känna dig snygg och bekväm när håret inte vill samma sak som du. Varför inte ta tillfället i akt och sätta i en hårinpackning, snurra upp det fint i en knut på huvudet och låt den sitta medan du sitter i solen vid poolen eller är på stranden.

Klämmorna kommer i massa olika storlekar, färger och former. Så att du kan välja din look för dagen. Du kan välja en mindre klämma att fästa upp delar av håret eller bara sätta upp överhåret. Eller så väljer du den större klämman som rymmer hela svallet som passar vid varma sommardagar.

Vilka snoddar ska man välja?

Det finns snoddar som sliter väldigt mycket på håret. Man kan se att håret gått av där snoddarna har suttit. Så snoddar som är gjorda i mjuk plast/gummi som lätt fastnar i håret är bra om du rensar ut där hemma. Snoddar som är gjorda i tyg eller ett mjukt material utan stålplupp är allra bäst för ditt hår. Det finns massa olika varianter och färger på snoddar, så du kan mixa och matcha helt fritt efter tycke och smak

Håraccessoarer 2

Snoddar från Stella Details

Ett smart sätt att alltid ha snodden tillgänglig är att ha den på armen som ett armband. Den är så snygg att ingen kommer se att det är en hårsnodd. Även där kan du mixa och matcha efter klädval, smak och tycke.

Lycka till!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk