Brud Hår Uppsala

Brud Hår

När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service. När du fixar hår hos oss vill vi att du ska känna att dagen börjar med lyx, att du ska kunna känna dig avslappnad, känna att du är i goda händer och att vi får pyssla om dig med bubbel och choklad!

Vill du fixa ditt hår inför ditt bröllop hos oss så bokar vi in en brud hår – priset för brud hår är ett timpris och vid konsultationen avgörs det hur mycket tid som behövs för att vi ska ge dig det resultat du vill ha och som ska hålla hela dagen.

Vi ses alltid innan för en konsultation där vi pratar igenom ditt önskade resultat så vi vet vad som ska göras på bröllopsdagen och att det inte finns några frågetecken. På konsultationen tas det en deposition som sedan dras av från det slutgiltiga priset.

På självaste dagen har vi sedan den tid på behandlingarna som behövs så att vi kan preppa håret ordentligt. På så sätt får håret även en annan struktur som möjliggör mer i självaste uppsättningen/håret – Dvs vi får känslan av att vi har mer hår att jobba med. Vi erbjuder dessutom möjligheten att i förväg sätta i löshår om du önskar ett längre eller tjockare svall än vad du har i dig själv.

Vi har också tiden till att verkligen se till att håret ser perfekt ut i alla olika fotovinklar och fixa så att håret håller även in på småtimmarna.

Det går utmärkt att klä dig hos oss.

 

Brud hår - priser

Nedan listas priset för Brud Hår som Min-Max i våra olika frisörkategorier. Priset varierar beroende på hur mycket tid som krävs för just ditt hår och för att nå det önskade slutresultatet. Tiden avgörs under konsultationen som äger rum några veckor innan bröllopsdagen och då fås det slutgiltiga priset.

 

Priserna gäller fr o m 2024-04-10 och tillsvidare.
Vi reserverar oss för prisjusteringar.

 

Stylist 2400-4000kr
Top Stylist 2520-4200kr
Senior Stylist 2640-4400kr
Advanced Stylist 2760-4600kr
Master Stylist 2925-4875kr

Brud Hår hos BOSSES i Uppsala

  • Vackra, proffsiga brud hår inför bröllopet i en behaglig avkopplande salong
  • Kunnig rådgivning och konsultation inför din brud hår
  • Hår och uppsättningar för årets alla festligheter
Lisa 2
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest!
Lisa Thörn
VD/Cityutvecklare,
 Uppsala Citysamverkan 
Image from iOS
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.
Rolf Carlson
Ägare, ICA Kvantum Gränby
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk