Peruk/Hårdel

Inte bara en vanlig peruk

Hos oss på Bosse har vi skapat en lugn och fin miljö där du får möjlighet att sitta avskilt. Du kommer att mötas av en av våra frisörer med perukteknikerutbildning som hjälper dig välja ut en Peruk/Hårdel som passar dig och dina önskemål.

Vi möts först på en konsultation, där vi börjar med att mäta ditt huvud och se vad du har för behov och vilka möjligheter det finns för dig. På Bosses jobbar vi både med syntet peruker och äkta hår peruker. Oftast tar vi fram 3-4 olika modeller som vi beställer hem för provning.

Vi samarbetar nära med Belle Madame och BHBD med våra peruker och hårdelar.

Vi på Bosses tar emot rekvisitioner som är ett bidrag från landstinget. Även du som har en rekvisition från andra landsting än Uppsala kan få hjälp av oss.

När peruken/Hårdelen är beställd så tar det ofta ca 10 dagar innan vi har dem hos oss på Bosses. Äkta Peruker/Hårdelar kan ta längre tid. Då kontaktar vi dig för ditt andra besök där vi provar ut vilken peruk/hårdel som passar dig bäst.

 

Priser

Konsultation kostar 950kr som sedan dras av på utprovningen som kostar 3300kr
Total kostnad blir för utprovning 2350kr + peruk.
Har man en rekvisition från landstinget dras den också av.

Syntet peruk
-Ser alltid lika fin ut efter tvätt och är bestående vid väder.
-Går ej att ändra styling/bena

Pris 6200-9100kr

Äkta hårs peruk
– Kan stylas som ett vanligt hår med värmeverktyg
– Går att ändra bena

Pris 12600-25300 kr

 

Vi förstår att det kommer upp en massa tankar och frågor när du är i behov av en peruk/hårdel – så tveka inte att ringa till oss, 018-134067, så ska vi försöka hjälpa dig med dina funderingar.

Varför Peruk hos BOSSES i Uppsala?

  • Konsultation och exakt mätning innan beställning
  • Vi jobbar med både syntet peruker och äkta hår peruker
  • Lugn och fin miljö där du får möjlighet att sitta avskilt
  • Alla våra frisörer är licensierade och har Gesäll- eller Mästarbrev

Klarna

Nu kan du som vill betala med Klarna hos oss. Många peruker kostar ganska mycket och det går ofta rätt fort mellan behandling och behov av peruk och Klarna gör att du själv kan välja när du vill betala.

Lisa 2
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest!
Lisa Thörn
VD/Cityutvecklare,
 Uppsala Citysamverkan
Image from iOS
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.
Rolf Carlson
Ägare, ICA Kvantum Gränby
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk