Klippning Uppsala

Inte bara en vanlig klippning

Hög tid för en klippning i Uppsala? Välj BOSSES Hår och Styling! I alla våra klippningar ingår konsultationstid, schamponering och enkel styling. Under klippningen ger vi dig kunskap och produktinformation så att du lätt kan sköta din nya frisyr.

Är det ditt första besök hos oss i Uppsala rekommenderar vi att du bokar in klippning “Ny kund”. Då får vi lite extra tid att komma fram till dina specifika önskemål för klippningen. Vill du endast få en konsultation med tips och råd så boka in en kostnadsfri konsultation som tar 30 min. Då bokar vi in dina önskemål på behandlingar till ett senare tillfälle.

Hos oss kan du förvänta dig en tekniskt fulländad klippning av enbart utbildade frisörer där några bevisat sin skicklighet även i tävlingar som ”Årets Frisör”.  

Varför klippning i Uppsala hos BOSSES?

  • Schamponering i massagestol och enkel styling ingår varje gång
  • Vi ger rådgivning om de bästa produkterna för dig
  • Kostnadsfri konsultation inför behandling
  • Alla våra frisörer är licensierade och har Gesäll- eller Mästarbrev
Lisa 2
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest!
Lisa Thörn
VD/Cityutvecklare,
 Uppsala Citysamverkan
Image from iOS
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.
Rolf Carlson
Ägare, ICA Kvantum Gränby
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk