Hårförlängning Uppsala

Vi kan extensions

Trött på det gamla? Extensions, eller hårförlängning som det också kallas, kan göra ditt hår längre, tjockare eller fungera bra för tillfälliga färgeffekter. Allt anpassas efter dig som kund och dina önskemål. Vi bokar först in en konsultation för att avgöra vilken typ av hårförlängning som fungerar bäst för dig och hur dina önskemål ser ut. En deposition på önskat hår tas inför beställningen. Vid isättning har vi förberett och ev färganpassat dina extensions. BOSSES jobbar endast med hår av hög kvalitet från Hairtalk.

Intresserad? Hör av dig till din frisör i Uppsala för bokning av tid för konsultation och information inför din hårförlängning i Uppsala.

Hairband + Bosses Hår & Styling = SANT!

Hårförlängning i Uppsala med Hairbands från Hairtalk

Har du tunt hår och drömmer om ett Hollywoodsvall? Har du inte tunt hår, men är ute efter en frisyrförändring? Har du en utväxt som du vill få bukt på? Eller vill du fylla på med hår där stråna växer glest? Då passar en löstagbar hårförlängning från Hairband perfekt för dig.

  • BOSSES arbetar endast med Hairbands från Hairtalk.
  • Ett Hairband motsvarar mängden hår i en full förlängning.
  • Hairtalkslingor är fastsydd i en elastisk yta som formar sig efter just din huvudform.

Extensions hos BOSSES i Uppsala

  • Ger dig ditt drömhår, vare sig du vill ha längre eller tjockare hår
  • Inledande konsultation med våra experter
  • Färganpassade extension
  • Skötselråd och produkter som håller ditt långa hår i perfekt skick
Lisa 2
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest!
Lisa Thörn
VD/Cityutvecklare, Uppsala Citysamverkan 
Image from iOS
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.
Rolf Carlson
Ägare, ICA Kvantum Gränby

Behandlingar

Nyfiken på vilka andra behandlingar vi erbjuder?

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk