Extensions Uppsala

Vi kan extensions

Trött på det gamla? Extensions / hårförlängning kan få ditt hår längre, tjockare eller fungera bra för tillfälliga färgeffekter. Allt anpassas efter dig som kund och dina önskemål. Vi bokar först in en konsultation för att avgöra vad som fungerar bäst för dig och hur dina önskemål ser ut. En deposition på önskat hår tas inför beställningen. Vid isättning har vi förberett och ev färganpassat dina extensions. Vi jobbar endast med hår av hög kvalitet från Hairtalk.

Intresserad? Ring salongen i Uppsala för bokning av tid för konsultation och information inför din extension-behandling.

Extensions hos BOSSES i Uppsala

  • Ger dig ditt drömhår, vare sig du vill ha längre och/eller tjockare hår
  • Inledande konsultation med våra experter
  • Färganpassade extension
  • Skötselråd och produkter som håller ditt långa hår i perfekt skick
testimonial-img
BOSSES är en perfekt samarbetspartner! De har ett proffsigt sätt att hjälpa till att styla och göra makeup på modeller vid visningar där vi delar samma strävan efter att plocka in trender och influenser till Uppsala. Rekommenderas!
Susanne Kylberg
VD, Rådhuskompaniet 
Image from iOS
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.
Rolf Carlson
Ägare, ICA Kvantum Gränby
Skärmavbild 2018-06-13 kl. 13.32.07
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest!
Lisa Thörn
VD/Cityutvecklare,
 Uppsala Citysamverkan 
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev