Frisör | Trainee / Junior Stylist

Trainee/Junior stylist-behandlingar av bästa sort

På salongen utbildar vi även framtidens skickliga frisörer. Behandlingar bokade hos frisörtrainees innebär för dig som kund;

  • betydligt längre tid
  • konsultation med handledare
  • mindre erfarenhet.

Därav det lägre priset. Priset ökar vi i takt med att vår frisörtrainee blir skickligare.

När en trainee närmar sig gesällprovet, inte är  i behov av så mycket handledning utan är mer självgående då går de under benämningen Junior  Stylist.

Boka våra skickliga frisörtrainees / junior stylists

Priser för trainee/junior stylist-behandlingar kan du se via vår internetbokning eller ta reda på dem genom att ringa oss på din frisör i Uppsala. Har du ett svårare hår, önskemål om en avancerad frisyr eller ställer höga krav på din frisör, rekommenderar vi dig att välja någon av de andra frisörerna på frisörsalongen.

Lisa 2
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest!
Lisa Thörn
VD/Cityutvecklare,
 Uppsala Citysamverkan 
Image from iOS
På BOSSES blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.
Rolf Carlson
Ägare, ICA Kvantum Gränby
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk