Frisyr när man har tunt hår

Har du tunt hår och vet inte vilken frisyr som skulle passa din hårkvalitet bäst? Ingen fara. Vi på BOSSES Hår och Styling har tips på två vackra frisyrer för tunt hår!

Pixie-frisyr när man har tunt hår

En pixiefrisyr är ett utmärkt val för dig med tunt hår. Hemligheten är att inte klippa håret alltför kort högst upp på huvudet. Om din frisör klipper dig får du maximalt med volym och liv i håret. Däremot kan du låta frisören klippa kortare ned på huvudet. 

Bobfrisyr när man har tunt hår 

En annan frisyr som är väldigt fin på de med tunt hår är boben. Vill du ha längre hår än då? Prova då en vackert uppklippt lobfrisyr, som ger tunt hår fyllighet och textur. Men det finns så klart många fler frisyrer än så som passar ett tunt hår. Vi rekommenderar att du frågar din frisör vad hen tror skulle fungera bäst för dig nästa gång du bokar en klippning. 

Frisyrer för alla typer av hår hos Bosses Hår och Styling

Att välja vilken frisyr man ska ha när man har tunt hår kan vara svårt. Vi på BOSSES Hår och Styling är frisören i Uppsala som kan allt om klippning, färgning och håruppsättningar. Vi ger guidar dig till en vacker frisyr, utifrån vad just din hårtyp skulle passa bäst i. Dessutom ger vi dig gärna tips på vård och styling samt rekommenderar hårprodukter som gör gott för ditt svall.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk