Hur ofta ska man klippa sig?

En hårrelaterad fråga som de flesta ställer sig någon gång i livet är denna: hur ofta ska man klippa sig? Vi på Bosses Hår och Stil vet så klart. Här får du tips på hur ofta du ska klippa dig om du vill upprätthålla en kort eller lång frisyr!

Hur ofta ska man klippa sig om man vill ha en kort frisyr?

Korta frisyrer kräver i princip alltid något tätare besök än vad långa frisyrer gör. Man behöver förmodligen gå till sin frisör mellan var tredje till var sjunde vecka. Hur ofta just du bör klippa dig beror dock på flera faktorer, däribland vilken typ av hår du har och hur du vill att frisyren ska se ut. Är du fortfarande nöjd med den om den växer ut lite eller ska du alltid ha en supertrimmad kort frilla? Rådfråga din frisör för om du vill ha tips som passar just dig!

Hur ofta ska man klippa sig om man vill ha en lång frisyr?

Oavsett om du håller på att spara ut till långt hår eller redan nu har den långa längd du önskar är det viktigt att veta hur ofta man ska klippa sig för att uppnå maximal effekt. Klipper du håret för ofta kan det göra att det inte hinner växa tillräckligt innan nästa klippning, men att klippa håret för sällan kan orsaka kluvna hårtoppar. Ett allmänt tips är att du som vill ha långt hår bör klippa dig ungefär varannan eller var tredje månad. Men din frisör vet bäst vad som passar just ditt hår.

Klippning hos Bosses Hår och Stil

I över hundra år har vi på Bosses ägnat oss åt klippning i Uppsala. Tack vare vår kompetens har vi många trogna kunder som kommer tillbaka till oss år efter år, ja, till och med generation efter generation, varje gång de ska klippa sig. Välkommen att boka en tid hos din frisör i Uppsala.  

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk