Hur använder man Olaplex? Läs allt om produkten här!

olaplex1

Olaplex är produkten som tagit både frisersalongerna och deras kunder med storm. Trots att namnet klingar välbekant kanske inte alla känner till dess egenskaper. Så, hur använder man Olaplex egentligen?

Olaplex förstärker håret

Ända sedan 2015, då Olaplex såg dagens ljus, har produkten funnit sig en naturlig plats på alla väletablerade salongers hyllor, till exempel hos oss på Bosses. Men hur använder man då Olaplex? Olaplex används främst vid hårfärgning, då denna process kan göra håret extra skört. Det Olaplex hjälper till med är att reparera och mångdubbla hårets bindningar, vilket gör att håret blir glansigare och starkare. Det ger dig helt enkelt ett sunt och glatt hår!

Det som får Olaplex att förstärka håret är en patenterad molekyl. Den kopplar ihop svavelbindningar, vilka kan ta skada när håret plattas, lockas eller borstas. Men användningen av Olaplex gör det alltså möjligt att, för första gången i världshistorien, lappa ihop trasiga bindningar i håret.

olaplex

Vilka Olaplex-produkter ska man använda?

En Olaplexbehandling bestod till en början av tre olika produkter: Olaplex no1, no2 och no3. De första två utförs på salong, och den tredje är en produkt som du tar med dig hem och själv behandlar ditt hår med, efter salongsbehandlingen. Under 2018 släpptes två produkter till, Olaplex no4 och no5, som är ett vårdande schampo respektive balsam. Dessa produkter ger ett fortsatt skydd och stöd för skadade hårstrån och ger håret massor av extra, välbehövlig, fukt – allt så att ditt hår ska vara så starkt och lättskött som möjligt!

Hur använder man Olaplex?

  • Olaplex används som en stärkande produkt genom att den reparerar och mångdubblar hårets bindningar.
  • När du färgat ditt hår eller genomfört andra sorters kemiska hårbehandlingar är det viktigt att använda Olaplex.
  • Många som använder Olaplex gör det för att få ett starkare, friskare och glansigare hår.
  • Olaplex är faktiskt framtaget av kemiforskare samt godkänt av miljöcertifieringen Grön Salong.

Välkommen att boka en Olaplexbehandling hos oss på Bosses!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk