Information med anledning av Covid-19

Information med anledning av Covid-19 

Kontakta oss:
Du kan alltid komma i kontakt med oss på telefon eller mejl när salongen är bemannad. Vi svarar på ditt mejl så snart vi finns på plats och har möjlighet.
Internetbokningen är öppet dygnet runt, årets alla dagar. 

Undvik att komma i sällskap:
Vi ser det som klokt att försöka undvika att samlas fler än vad som behövs på en och samma plats trots att Covid inte ses som en samhällsfarlig sjukdom. Vi ber dig därför att undvika att komma i sällskap.

Hur vi tar ansvar:
Vi har under pandemin ökat våra rutiner kring rengöring och hygien. Vi erbjuder även dig som kund möjligheten till handtvätt innan behandling och handsprit finns tillgängliga i våra lokaler. Vid sjukdom stannar vi hemma och kurerar så att vi inte smittar dig eller någon utav våra kollegor.

Hur vi önskar att du tar ansvar: 
– Boka om din tid/boka inte en tid om du är sjuk.
– När du kommer till oss är vi tacksamma om du tvättar samt spritar dina händer.
– Om möjligt kom själv till salongen. 

Om du blir sjuk:
Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig via telefon eller om du hellre önskar att göra det via vår internetbokning så går det också bra (avbokning via webben behöver ske minst 24 h innan – annars ring!). Vi ber dig i det fallet att meddela oss i så god tid som möjligt, så vi får en chans att välkomna någon annan, samt minska risken att stå med obokade tider.
Hur våra boknings regler fungerar hittar du i vår bokningspolicy. Du hittar den bland annat i din boknings bekräftelse samt under fliken “Våra Tjänster”. 

Tack för din förståelse för vår policy och varmt välkommen in.

Informationen uppdaterades: tisdag 17 maj 2022. 

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk