Nya priskategorier från 2016 12 01

Trainee

Våra trainees gör sina slutgiltiga timmar efter frisöryrkesutbildning för att kunna avlägga sitt gesällprov. De kan teknikerna inom frisöryrket, men måste vidareutveckla dem och behöver fortfarande en viss handledning. Behandlingar tar längre tid och är inte att jämföra med behandlingar hos våra erfarna frisörer.

Hairstylist

Innehar gesällbrev. Som Hairstylist har man kunskap inom alla frisörtekniker och har hunnit få en god erfarenhet i yrket. Vidareutbildar sig med olika kurser.

Top Hairstylist

Innehar gesällbrev. Som Top Hairstylist har man många års erfarenhet inom frisöryrket, stor yrkeskunskap och har vidareutbildat sig med olika frisörkurser.

Masterstylist

Innehar gesäll- och mästarbrev. Har liksom Top Hairstylist många års erfarenhet och mycket olika frisörkurser i bakfickan. Som Masterstylist har du ytterligare bevisat din yrkesskicklighet genom att ta mästarbrev.

Top Masterstylist

Innehar gesäll- och mästarbrev. Som Top Masterstylist har man många års frisöryrkeserfarenhet och har ett anmärkningsvärt kunnande av alla tekniker som hör frisöryrket till. När man kan titulera sig Top Masterstylist har man hunnit med många olika meriter som ligger till grund för ens erfarenhet och man har jobbat på Bosses under många år.

Manager

Innehar gesäll- och mästarbrev. Har varit i branschen i många år och är genuint intresserad av att driva företaget framåt med erfarenhet, lyhördhet, nya utmaningar och väldigt duktiga medarbetare.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk