Redo för en spännande förändring?

Drömmer du om känslan av ett långt tjockt hårsvall, eller skulle det vara kul med några extra centimeter. Kanske ditt hår är känsligt för färg och slingbehandlingar och du önskar en färgskiftning. Det finns nästan oändligt många möjligheter med löshår och extensions.

Extensions 1

Vi på Bosses jobbar med flera olika metoder. Beroende på ditt önskemål och möjligheter. Man kan göra en full förlängning eller en utfyllnad för känslan av lite tjockare hår. Några ljusare slingor eller en effekt som gör en förändring i ditt hår. Eller har du kanske en egen idé? Vi hjälper dig att hitta det som fungerar bäst för dig och ditt hår.

Alla våra extensions kräver en viss skötsel och det varierar lite mellan metoderna, men det är lätt när man vet hur det ska göras.

Vi bokar alltid upp en konsultation där vi bestämmer metod. Kanske vill du färga håret innan och det kan behövas en klippning för att det ska flyta samman fint med ditt nya hår. Det kommer vi tillsammans fram till och bokar sedan upp dom tiderna vi behöver.

Våra löshår

Bomullsknutar

En av vår skonsammaste form av löshår. Vi knyter små knutar av bomullstråd kring tunna slingor av ditt egna hår. Själva fästet är mjukt mot håret och skaver mycket lite, vilket ger minimalt med slitage. Det här håret kan du använda det flesta produkter till då det inte påverkar fästena. Du kan låta det självtorka för snyggt naturligt fall.

Kan sitta i håret i upp till 5 månader beroende på ditt eget hårs tillväxt och skötsel.

Håret går inte att återanvända.

Tejp

Vi använder flera olika märken och dom skiljer sig lite åt i skötsel och utseende. Beroende på vilken tid du vill lägga på ditt hår och vilka produkter du vill använda. Vi hjälper dig att komma fram till vad som passar dig bäst.

 

Välkommen in till oss på Bosses så ska vi få dina drömmar att gå i uppfyllelse!

Extensions 2
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk