En djungel med vaxer!

Tycker du det är svårt att veta vilket vax du ska använda i ditt hår för bästa resultat?
Lera, Mud, Clay, Hårpasta, Paste och Pomada är några av dom olika vaxer som finns.
Vi ska försöka hjälpa dig att hitta ett vax som passar dig.

Wax2

 Clay, Mud: Söker du ett matt vax med lite mer stadga så har du hittat rätt.  Det är ett vax som formar, stylar och binder ditt hår. Vaxet ger dig en matt känsla och passar lite kortare frisyrer.

Paste: Påminner om Clay och Mud. Men upplevs lite mer krämig i konsistensen. Vilket gör att den är lättare att använda om du har lite mer längd i ditt hår. Den passar också väldigt bra i kortare hår om man tycker clay och mud ger för hög stadga.

Fiberwax: Är ett vax som innehåller fibrer. Fibrerna hjälper dig att bygga upp, ge textur och forma ditt hår. Ta en liten mängd produkt i dina handflator och klappa händerna över ditt hår så fibrerna faller ner och fördelas jämnt över ditt hår. Efter appliceringen så jobbar du in den frisyr du önskar.

Sprayvax: Är en kombo av vax och spray i samma flaska, vilket gör det superenkelt att applicera i ditt hår. Du kan spraya i både fuktigt och torrt hår. Efter du sprayat den i håret så jobbar du till en önskad frisyr.

Pomada: För dig som gillar högglans på ditt hår. Pomadan är den äldre varianten av vax som kommer och går. Nu på slutet så har den hittat tillbaka igen. Dom flesta varianterna är vattenbaserade och lätta att tvätta ur. Passar väldigt bra till Sleek looks. Wet looks och trendiga pompadour looks. Pomadan stelnar eller torkar inte, vilket gör att du kan forma om din frisyr under dagen.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk