Vet du varför vi valt att jobba med iam?

Allas framtid – vårt ansvar

Miljö och hållbarhet är hjärtat i deras arbete. Tillsammans med fabriken, belägen i Stockholm, som de samarbetar med har de valt att tillverka förpackningar i återvunnen plast. Det pågår ständigt arbete med att spara på naturens resurser och målet är att lämna minsta möjliga avtryck på miljön.

Vet du varför vi valt att jobba med iam bild 3 beskuren

Pga. av det aktiva arbetet att ta fram rätt produkter för håret som samtidigt värna om miljön har skaparna av Iam valt naturliga råvaror i alla produkter, utan att kompromissa på kvaliteten. Alla deras produkter är veganska.

Produkterna är multifunktionella för en klimatsmart framtid. Och du kan blanda och mixa de som en cocktail. I deras broschyrer finns det en meny över deras produkter och tips på hur du blandar de för bästa resultat.

Vet du varför vi valt att jobba med iam Startbild beskuren

Cleanser 2.0: Är ett schampo som är volymgivande och stärker ditt hår, rik på extrakt av grönaärtor och bomullsfröolja som ger både fyllighet och smidighet

Volume Conditioner: Leave-in conditioner för alla hår och kan även sköljas ur. Innehåller B5 som ger fukt till både hår och hårbotten. Extrakt från grönaärtor och bomullsfröolja som ger smidighet och fyllighet utan att tynga ner.

Treatment Conditioner: Leave-in conditioner för torra och frissigt hår, kan sköljas ur. Lugnar hårets struktur. Innehåller B5 som ger fukt till både hår och hårbotten.

Hair oil: En olja för grovt, frissigt eller torra hår. Passar även bra till skägg. Innehåller macadamianötolja och solrosfröolja som fyller ut hårstrået och ger en fin glans.

Flexible Hair spray: Finish-spray med lätt till medium stadga. En torr, lätt flexibel hårspray som doftar ljuvligt. Finns även i en liten förpackning på 50ml som passar perfekt i handväskan.

Strukture Spray: Struktur spray som ger fin volym och fyller ut hårstråt. Ger en känsla av fyllig strävhet på hårets yta. Innehåller extrakt av gröna ärtor, veteprotein och bomullsfröolja som skapar fyllighet och sträv yta.

Structure Gum: Är en gummigel som passar de flesta. Kan användas både i fuktigt och torrt hår. Torrfet gummikänsla som får en samlad struktur. Innehåller extrakt av solrosolja som ger en lugn och smidig känsla.

Fiber Foundation: En volymgivande föningskräm med fiberförstärkning. Formbar och funktionell. Appliceras i fuktigt eller torrt hår och fönas sedan till önskad frisyr. Multifunktionell och kan blandas med andra IAm-produkter.

Se till att få med en produkt broschyr när du shoppar loss, så du vet hur du ska blanda din hair cocktail.

Gör ditt hår och vår planet en tjänst genom att använda produkter från IAm. Kämpa för våra framtida generationer!

Välkommen in till oss på BOSSES, vi hjälper dig att välja passande produkter ur serien IAm.

Vet du varför vi valt att jobba med iam bild 2 beskuren
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk