Tre vackra bröllopsfrisyrer med slöja!

Ska du gifta dig men har inte riktigt bestämt dig för vilken bröllopsfrisyren ska bli än? Många väljer fortfarande en mer traditionell bruduppsättning med slöja. Här visar vi på BOSSES Hår och Styling tre bröllopsfrisyrer med slöja som våra frisörer har skapat. Låt dig inspireras!

 

Bröllopsfrisyr med slöja 1

en-brudfrisyr-med-sloja

En enkelt vacker bröllopsfrisyr med slöja är denna halvuppsättning som låter ett par hårslingor sticka fram och rama in ansiktet. Slöjan sätts fast ovanpå en hårknut ovanför nacken.

 

Bröllopsfrisyr med slöja 2

forslag-pa-brollopsfrisyr-med-sloja

Denna frisyr liknar den första. Skillnaden är att slöjan sätts fast under hårknuten och låter på så vis bröllopsfrisyren ta mer plats.

 

Bröllopsfrisyr med slöja 3

brollopsfrisyr-med-blommor-och-sloja

Ett trevligt sätt att förgylla en bröllopsfrisyr ytterligare är att sätta upp blommor och växter i håret. Den här frisyren är en vacker heluppsättning med flätor. Frisyr och make up på denna vackra brud gjordes av frisören Wirvla från BOSSES Hår och Styling. 

 

Bröllopsfrisyr på BOSSES Hår och Styling

BOSSES Hår och Styling har gjort Uppsalaborna snygga i håret i 130 år. Vi är din frisör i Uppsala som är experter på bröllopsfrisyrer och bruduppsättningar, men erbjuder även bland annat färgning, klippning och extensions. Välkommen att boka tid hos oss inför ditt bröllop, så får du underbar stund på vår salong, eller där ditt bröllop ska äga rum.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk