DSC_E0477

Camilla

Master Stylist

Vem är jag?

Utöver att jag arbetat som frisör sen -97 så lever jag tillsammans med min sambo och två barn utanför stan. Jag är en levnadsglad, engagerad och driven person. När jag inte jobbar trivs jag i sällskap av goda vännerslag och familj. Jag anser mig som en rätt aktiv person och uppskattar aktiviteter som träning där bland annat löpning och tabata tar sig en plats. Skidåkning ligger mig varmt om hjärtat och tillsammans med familjen tar vi oss gärna norröver när vi får chansen. En ledig kväll kan spenderas med ett eget koncept hemma med temat “halv åtta hos mig”.

Varför har jag valt det här yrket?

Utöver det förutsägbara som att få möjligheten att vara kreativ och skapande så uppskattar jag verkligen alla möten jag får i min vardag. Jag tycker om att få träffa så många olika människor, dela en pratstund och hjälpa dem att ta fram deras visioner av färg eller form på håret.

Vad har jag för meriter?

Jag har som tidigare nämnt varit i branschen sen -97 och har under den tiden utöver att vara anställd här även drivit egen salong i många år.
Jag har gått ett flertal kurser inom klipp och färgtekniker för att hålla mig uppdaterad i mitt yrke. Jag gör även uppsättningar. Har idag gesällbrev men har som mål att även ta mästarbrev.

Varför har jag valt att arbeta på Bosses? 

Jag tycker det är fantastiskt att vara anställd på Bosses så seriöst och framåtblickande företag. Man får hela tider utvecklingsmöjligheter och både företaget och personalen vill hela tiden framåt.
Kunde inte hittat en bättre arbetsgivare.

Vad betyder hår hör dig?

Hår för mig betyder skapande och möjligheter, att få vara konstnärlig och kreativ.

IMG_8338

Wirvla

moa

Moa

IMG_8346

Johanna

DSC_E0482

Lina

DSC_E0451

Carina

180525-elinstahre-lowres (2)

Madeleine

DSC_E0477

Camilla

DSC_E0464

Jessica

180525-elinstahre-lowres (1)

Jenny

180612-elinstahre-lowres-1

Matilda

180525-elinstahre-lowres (3)

Zahra

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk