Bild Camilla

Camilla

Master Stylist & Peruktekniker

Vem är du?

Utöver att jag arbetat som frisör sen -97 så lever jag tillsammans med min sambo och två barn utanför stan. Jag är en levnadsglad, engagerad och driven person. När jag inte jobbar trivs jag i sällskap av goda vänner och familj. Jag anser mig som en rätt aktiv person och uppskattar aktiviteter som träning där bland annat löpning och tabata tar sig en plats. Skidåkning ligger mig varmt om hjärtat och tillsammans med familjen tar vi oss gärna norröver när vi får chansen. En ledig kväll kan spenderas med ett eget koncept hemma med temat “halv åtta hos mig”.

Varför har du valt det här yrket?

Utöver det förutsägbara som att få möjligheten att vara kreativ och skapande så uppskattar jag verkligen alla möten jag får i min vardag. Jag tycker om att få träffa så många olika människor, dela en pratstund och hjälpa dem att ta fram deras visioner av färg eller form på håret.

Vad har du för meriter?

Jag har som tidigare nämnt varit i branschen sen -97 och har under den tiden utöver att vara anställd här även drivit egen salong i många år.
Jag har gått ett flertal kurser inom klipp och färgtekniker för att hålla mig uppdaterad i mitt yrke. Jag gör även uppsättningar.
Har Gesällbrev och har nu även tagit Mästarbrev och jag är även utbildad Peruktekniker och hjälper de som behöver en peruk att hitta rätt.

Varför har du valt att arbeta på Bosses? 

Jag tycker det är fantastiskt att vara anställd på Bosses så seriöst och framåtblickande företag. Man får hela tider utvecklingsmöjligheter och både företaget och personalen vill hela tiden framåt.
Kunde inte hittat en bättre arbetsgivare.

Vad betyder hår för dig?

Hår för mig betyder skapande och möjligheter, att få vara konstnärlig och kreativ.

Bild hItomi

Hitomi

Hitomi
wirvla vår 24

Wirvla

Wirvla
Lina maj24

Lina

Lina
Bild Madde

Madeleine

Madeleine
Carina vår 24

Carina

Carina
Johanna vår 24

Johanna

Johanna
Bild Camilla

Camilla

Camilla
Jessica vår 24

Jessica

Jessica
Bild Elisia

Elisia

Elisia
Andre

Andre

Andre
Zahra vår 24

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk