Jessica vår 24

Jessica

Salongsansvarig, Master Stylist & Peruktekniker

Vem är du?

Jag är en sprudlande levnadsglad person som älskar mitt jobb. Tillsammans med min man och våra två barn bor vi strax utanför stan. När jag inte jobbar umgås jag gärna med familj och vänner. Kreativiteten får sprudla i hemmets kök och vi bjuder gärna hem nära och kära på en brak-middag i allt från temamiddagar till en enkel husmanskost. Under vinterhalvåret reser vi gärna en sväng till Härjedalens fjällvärld för lite skidåkning.

Varför har du valt det här yrket?

Jag valde yrket för att jag tycker om att ta hand om människor och göra dom fina i håret, genom att skapa olika frisyrer. Variationen i mitt yrke gör att man aldrig tröttnar. På en dag kan man få göra allt från tekniska dam/herrklippningar, färgningar till fina uppsättningar. Jag arbetar en hel del med att hjälpa människor som av olika anledningar tappat sitt hår. Att få vara med och plocka fram en passande peruk eller toupé värmer lite extra i hjärtat. Det är en fantastisk känsla att få möjligheten att få hjälpa till.

Vad har du för meriter?

✅ Gesällbrev
✅ Mästarbrev
✅ Hairtalk extensions
✅ Peruk och Toupé-tekniker
✅ Ett flertal färg och klipp utbildningar
✅ Tidigare deltagit i tävlingar så som ”Årets frisör”
✅ Egen företagare i 15 år.

Varför du valt att arbeta på Bosses?

Jag trivs väldigt bra på Bosses! Efter att ha varit egen företagare och salongsägare så är det skönt att få jobba som anställd på Bosses. Jag får både möjligheten att få på kurs och utvecklas inom de områden som jag vill och behöver. Här på Bosses är vi ett fantastiskt team.

Vad betyder hår för dig?

Att arbeta med hår gör att man får träffa väldigt många olika människor. Alla dessa människor har också olika hår och olika önskningar, vilket gör att jag inte ledsnar på mitt yrke. Variationen är enorm och ingen dag är den andra lik!

Bild hItomi

Hitomi

Hitomi
wirvla vår 24

Wirvla

Wirvla
Lina maj24

Lina

Lina
Bild Madde

Madeleine

Madeleine
Carina vår 24

Carina

Carina
Johanna vår 24

Johanna

Johanna
Bild Camilla

Camilla

Camilla
Jessica vår 24

Jessica

Jessica
Bild Elisia

Elisia

Elisia
Andre

Andre

Andre
Zahra vår 24

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk