180525-elinstahre-lowres (2)

Madeleine

Advanced Stylist

Vem är jag?

Jag är en positiv tjej som tar livet med en nypa salt och med glimten i ögat. Som person trivs jag lika bra i sociala miljöer som i ensamhet och uppskattar verkligen möjligheten till möten av människor, vilket mitt yrke ger mig. Min familj består av min sambo och våra tre barn och vi bor i ett litet hus strax utanför stan där vi ständigt är igång med nya projekt på tomten och i själva huset. När jag inte klipper och donar med projekt hemma så bakar jag och umgås mer än gärna med vänner och familj.

Varför har du valt yrket?

Lycklig slump faktiskt. Jag visste egentligen inte vad jag ville bli och när det kommer till punkten att jag behövde bestämma mig och söka gymnasium, så valde jag helt enkelt de som lät roligast, vilket var frisör. Tack och lov så visade de visade sig vara jättekul!

Vad har du för meriter:

✅ Gymnasieutbildning inom frisör.
✅ Utbildad och arbetat som frisör sen 2004.
✅ Erhåller gesällbrevet.
✅ Tidigare varit egenföretagare i ca 10 år.
✅ Utbildad inom brudmake.

Utöver ovanstående nämnda punkter, så har jag även gått diverse kurser genomåren inom klipp och färg för att hålla mig uppdaterad i branschen.

Varför har du valt att arbeta på Bosses?

Jag blev tillfrågad. Efter 10 år som egen (som jag trivdes med) så såg jag de som något roligt och spännande. Både med punkten om att det är nytt, men också att få vara anställd. Det passade mig rätt bra som småbarnsförälder att ta det steget. Jag såg också fram emot att få arbeta i ett team och få kollegor. Har även en god vän som arbetade i teamet som talade gott om salongen, vilket gjorde att jag inte kunde tacka nej.

Vad betyder hår för dig?

Att hjälpa människor att få fram rätt färg och form för stunden. Att skapa någon annans vision för att kunna utrycka sin personlighet är så roligt.

IMG_8338

Wirvla

Wirvla
moa

Moa

Moa
IMG_8346

Johanna

Johanna
DSC_E0482

Lina

Lina
DSC_E0451

Carina

Carina
180525-elinstahre-lowres (2)

Madeleine

Madeleine
DSC_E0477

Camilla

Camilla
DSC_E0464

Jessica

Jessica
180525-elinstahre-lowres (1)

Jenny

Jenny
180612-elinstahre-lowres-1

Matilda

Matilda
180525-elinstahre-lowres (3)

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk