Bild Madde

Madeleine

Advanced Stylist

Vem är du?

Jag är en positiv tjej som tar livet med en nypa salt och med glimten i ögat. Som person trivs jag lika bra i sociala miljöer som i ensamhet och uppskattar verkligen möjligheten till möten av människor, vilket mitt yrke ger mig. Min familj består av min sambo och våra tre barn och vi bor i ett litet hus strax utanför stan där vi ständigt är igång med nya projekt på tomten och i själva huset. När jag inte klipper och donar med projekt hemma så bakar jag och umgås mer än gärna med vänner och familj.

Varför har du valt det här yrket?

Lycklig slump faktiskt. Jag visste egentligen inte vad jag ville bli och när det kommer till punkten att jag behövde bestämma mig och söka gymnasium, så valde jag helt enkelt de som lät roligast, vilket var frisör. Tack och lov så visade de visade sig vara jättekul!

Vad har du för meriter:

✅ Gymnasieutbildning inom frisör.
✅ Utbildad och arbetat som frisör sen 2004.
✅ Gesällbrev
✅ Mästarbrev
✅ Tidigare varit egenföretagare i ca 10 år.
✅ Utbildad inom brudmake.

Utöver ovanstående nämnda punkter, så har jag även gått diverse kurser genomåren inom klipp och färg för att hålla mig uppdaterad i branschen.

Varför har du valt att arbeta på Bosses?

Jag blev tillfrågad. Efter 10 år som egen (som jag trivdes med) så såg jag de som något roligt och spännande. Både med punkten om att det är nytt, men också att få vara anställd. Det passade mig rätt bra som småbarnsförälder att ta det steget. Jag såg också fram emot att få arbeta i ett team och få kollegor. Har även en god vän som arbetade i teamet som talade gott om salongen, vilket gjorde att jag inte kunde tacka nej.

Vad betyder hår för dig?

Att hjälpa människor att få fram rätt färg och form för stunden. Att skapa någon annans vision för att kunna utrycka sin personlighet är så roligt.

Bild hItomi

Hitomi

Hitomi
wirvla vår 24

Wirvla

Wirvla
Lina maj24

Lina

Lina
Bild Madde

Madeleine

Madeleine
Carina vår 24

Carina

Carina
Johanna vår 24

Johanna

Johanna
Bild Camilla

Camilla

Camilla
Jessica vår 24

Jessica

Jessica
Bild Elisia

Elisia

Elisia
Andre

Andre

Andre
Zahra vår 24

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk