Bild hItomi

Hitomi

Senior Stylist

Vem är du?

Jag är en målmedveten och driven tjej från Hokkaido i norra Japan. Som person är jag social och gillar att arbeta med människor. På min fritid är jag gärna ute på vägarna och bilar med min man i sökandet efter nya spännande platser då vi upplever Sverige.

Jag är även intresserad av kulturliv och uppskattar teaterpjäser, konserter och olika evenemang. Jag spelar även en del musik själv, har både gitarr och en euphonium (ett blåsinstrument). Samlar fortfarande mod för att gå med i en orkester.

Varför har du valt det här yrket?

Redan som ung tjej blev jag intresserad av frisöryrket då jag varje månad besökte bygdens salong med min mor och såg henne genomgå sin skönhetsförvandling. Vad jag gillar med att vara frisör är att man ständigt kommer i kontakt med nya intressanta personligheter vilket gör vardagen mera spännande och varierande.

Vad har du för meriter?

Med 25 års erfarenhet av frisöryrket har jag under flera år jobbat som Top Stylist både i Japan såväl som i Sverige.

I Japan har jag vid flera tillfällen deltagit i tävlingar och har bl.a. tagit första placering i en av de mer prestigefyllda tävlingarna i Asien, ”Asian hair styling and makeup competition” (23 upplagan) som gick av stapeln i Korea.

Under mina år som frisör i Sverige har jag valt att komplettera min Japanska yrkeslicens och tillgodogöra mig även ett Svenskt gesällbrev. Detta gör att jag nu kan trygga kunden en professionell service oavsett om hen är av asiatisk eller skandinavisk hårtyp.

Varför har du valt att arbeta på Bosses?

Det som lockade med att börja på Bosses var den trevliga atmosfären, härliga lokaler och medarbetare. Gillar även att Bosses har en lång historik och ett arv som känns spännande att få ta del av.

Vad betyder hår för dig?

Hår är för mig det medium som jag valt för att uttrycka min kreativitet.

Bild hItomi

Hitomi

Hitomi
wirvla vår 24

Wirvla

Wirvla
Lina maj24

Lina

Lina
Bild Madde

Madeleine

Madeleine
Carina vår 24

Carina

Carina
Johanna vår 24

Johanna

Johanna
Bild Camilla

Camilla

Camilla
Jessica vår 24

Jessica

Jessica
Bild Elisia

Elisia

Elisia
Andre

Andre

Andre
Zahra vår 24

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk