wirvla vår 24

Wirvla

Advanced Stylist

Vem är du?

Trots att jag själv är ganska svart och vit i min egen stil så älskar jag färg i alla dess former, på hår, kläder, tavlor och inredning. Det absolut bästa jag vet är att resa, gärna utomlands flera gånger om året. Alltid till varmare breddgrader för att upptäcka världen, träffa vänner, äta och dricka gott. Jag dyker och har fyllt mitt stora bagage med erfarenheter och utbildningar. I framtiden drömmer jag om att bli professionell grottdykare. Jag gillar att ta mig ann utmaningar och har varit med om en del livs omvändande situationer. Jag älskar att jobba och finner glädje i att ha rutiner och att ha ett jobb jag faktiskt är bra på. När jag är ledig njuter jag av en öl eller två ute tillsammans med goda vännerslag tills småtimmarna dansar oss vidare. I mellan åt uppskattar jag egen tid då mitt liv till stor del är väldigt socialt. Jag laddar gärna batterierna med en smaskig film med innehåll av seriemördare och mord, riktiga rysare helt enkelt. Plöjer alla böcker jag hittar om det också. Jag vaknar till ljuset vilket gör mig till en morgonmänniska på vår och sommar och lite mindre på höst och vinter när det blir mörkare igen.

Varför har du valt det här yrket?

Jag valde att bli frisör med den enkla anledningen att mode och stil alltid har intresserat mig. Har alltid tyckt om att styla, sminka och fixa mina vänner. Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte riktigt vad jag tänkte för 20 år sedan när jag sökte till frisörutbildningen förutom att jag visste att jag behövde ett kreativt jobb. Jag tänker i form och färg och därför sökte jag mig till ett yrke där jag inte behövde sitta stilla och där det fungerar att tänka på samma vis som jag.Det är alltid roligare att jobba med något man kan bemästra än att jobba med något man bara kan bli halv bra på. Har smugit mig in i ”modebranschen” och jobbat en del i klädbutiker under åren för att göra något annat, men faller alltid tillbaka som frisör.

Vad har du för meriter?

I nästan hela min karriär har jag arbetat som egenföretagare. Från början hyrde jag en stol på några olika salonger. Men när det blev vantrivsel och jag inte hittade utmaningen jag behövde så bytte jag salong i emellanåt. Sen köpte jag min egen salong, jag var ung och ville göra om det till mitt ställe. Det blev inte som jag tänkt mig då personalen som jobbade där sen tidigare inte var med på min vision. Jag byggde då istället ett eget litet ställe som jag drev i 6 år. En fantastiskt rolig tid, men allt har sin tid och jag sålde faktiskt när det gick som bäst. Ville avsluta med flaggan i topp. Lite senare fick jag anställning på BOSSES och idag trivs hur bra som helst. Just nu vill jag aldrig vara egen igen. Allt beror såklart på vilka arbetsgivare du har och vilket gäng du jobbar tillsammans med. Av den anledningen blir jag nog kvar här för alltid, med lite undantag för resor då förstås!

Varför har du valt att arbeta på Bosses?

För ett par år sedan var jag med om en stor händelse som förändrade mitt liv, jag mådde inte bra och ville inte jobba. Jag hörde då av mig till BOSSES lite med känslan av att jag inte ville ha ett jobb och trodde att dom ändå inte ville ha mig för att jag inte skulle passa in. Men samtidigt lite med känslan om att det skulle vara sjukt häftigt att få möjligheten att jobba där; en av Uppsalas anrikaste salonger. Har många gånger fantiserat livrädd över att ens våga fråga. Förstå känslan och nervositeten när jag skulle jobba mitt första pass och dessutom verkade världsvan efter min långa tid i branschen! Det är en av dom bästa arbetsplatserna jag varit på och jag hoppas det märks för dig som kund när du kommer till oss.

Jag jobbar även som barberare på Fusion en dag per vecka. Då kan man boka barberarbehandlingar och klippning hos mig ”Barber-Wirvla” via Fusions sida.

Vad betyder hår för dig?

Det visar din personlighet och berättar vem du är. Alla människor har olika perioder i sitt liv och ibland vill man förmedla olika stilar. Hår växer och det är det som är så fantastiskt, man kan ändra sig, byta stil, vara inne, klassisk, helt ute eller bara få vara som man vill. Håret syns och du med det. Det är just det jag älskar med hår, man får vara precis som man vill och det finns massor av möjligheter. Var inte rädd för att säga vad du vill, för vi vågar om du vågar. Vissa behandlingar kan dock kräva fler behandlingar, så önskar man en större förändring så rekommenderar jag att boka en konsultation.

Bild hItomi

Hitomi

Hitomi
wirvla vår 24

Wirvla

Wirvla
Lina maj24

Lina

Lina
Bild Madde

Madeleine

Madeleine
Carina vår 24

Carina

Carina
Johanna vår 24

Johanna

Johanna
Bild Camilla

Camilla

Camilla
Jessica vår 24

Jessica

Jessica
Bild Elisia

Elisia

Elisia
Andre

Andre

Andre
Zahra vår 24

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk