Bild Johanna

Johanna

Top Stylist

Föräldraledig från augusti 2023

Vem är du?

Jag är en bubblande glad person som har väldigt nära till skratt. Uppskattar att jag har ett jobb där jag får jobba med ett stort team och får möjligheten till att träffa mycket människor. I mig är de fart och fläkt och jag har alltid något på agendan när jag inte jobbar.

Varför har du valt det här yrket?

Frisöryrket i sig blev det lite av en slump, jag har alltid vetat att jag vill jobba med människor så detta blev en fantastisk kombo som jag visat mig älska.

Vad har du för meriter?

Jag har en yrkesutbildning som frisör och sedan 2018 har jag även Gesällbrev. Jag är utbildad och arbetar med Hairtalk som är extensions. Genom jobbet har jag även ett flertal kurser inom både klipp och färg. Vi arbetar ständigt med utveckling inom bolaget och vi får hela tiden möjligheten till fortsatt utveckling om vi önskar men också när de behövs för att hänga med i nya trender.

Varför har du valt att arbeta på Bosses?

Att arbeta på Bosses har alltid varit ett mål för mig. Jag har alltid sätt Bosses som en seriös salong med fantastiska chefer som verkligen vill salongens och personalens bästa.

Vad betyder hår för dig?

Hår betyder väldigt mycket för mig. Jag tycker att det är ett perfekt sätt att förändra sig på. Har man en bra hårdag kan inte mycket gå fel.

Bild hItomi

Hitomi

Hitomi
Bild Wirvla

Wirvla

Wirvla
Bild Lina

Lina

Lina
Bild Madde

Madeleine

Madeleine
Bild Carina

Carina

Carina
Bild Johanna

Johanna

Johanna
Bild Camilla

Camilla

Camilla
Bild Jessica

Jessica

Jessica
Bild Elisia

Elisia

Elisia
Andre

Andre

Andre
Zahra bild

Zahra

Zahra
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk